Afspraak maken

Voor bloedafname en voor ander onderzoek waarvoor u bij Medlon moet zijn kunt u een afspraak maken op één van onze locaties. 

Houd u aan de aanwijzingen die op de locatie gelden; maakt u bv. een afspraak voor onze locatie in MST dan dient u vooraf een vragenlijst in te vullen via https://www.mst.nl/p/corona-check/

Wijzigingen NIPT

Vanaf 1 april 2023 zal de NIPT onderdeel worden van de prenatale screening van het RIVM. Dit betekent dat dit onderzoek wordt opgenomen in het screeningprogramma en gratis zal worden aangeboden aan alle zwangere. Vanaf 1 april 2023 breiden we het aantal locaties uit waar de NIPT kan worden afgenomen. 

Tijdelijke sluiting NIPT locaties

Van vrijdag 24 maart 17:00 uur tot en met vrijdag 31 maart worden er op alle Unilabs NIPT locaties in Nederland, nieuwe NIPT apparatuur geïnstalleerd. NIPT afspraken zijn dan niet mogelijk. Vanaf maandag 3 april kunnen NIPT afspraken weer plaatsvinden. U vindt een overzicht van de NIPT locaties door op de onderstaande button te drukken.

Maak een afspraak


Omdat we het op afspraak werken niet voor alle locaties gelijktijdig in kunnen laten gaan, ziet u nog niet alle locaties in de afsprakenmodule opgenomen staan. In onze locatiezoeker kunt u eenvoudig zien welke locatie op afspraak werkt en welke niet. 

Wilt u een afspraak wijzigen of annuleren?
Wanneer u een afspraak heeft gemaakt krijgt u een bevestigingsmail van ons toegestuurd. Hierin staat een link om uw afspraak te wijzigen of te annuleren. 

Bang voor een prik
Bent u angstig om geprikt te worden. Dan raden wij u aan om met ons een afspraak te maken via telefoon 088 - 463 35 66.

Delen: