Medlon werkt samen met Santeon

Santeon vindt dat de kwaliteit van de ziekenhuizen in Nederland veel beter kan. Hoewel de kwaliteit van onze zorg in vergelijking met andere landen relatief hoog is, is er op veel aspecten verbetering mogelijk en nodig. Om tot deze vernieuwing te komen, werken de mensen van Santeon ziekenhuizen met elkaar samen. Medisch Spectrum Twente (MST) is een van de Santeon ziekenhuizen. Medlon is deels onderdeel van MST en behoort daardoor tot de Santeon laboratoria.

Met een totaalomzet van ruim 100 mln. euro en 750 fte aan medewerkers behoren de Santeon laboratoria tot de grootste laboratoriumnetwerken van Nederland. Daar waar veel samenwerkingsverbanden tussen laboratoria zich op lokaal of regionaal niveau afspelen, onderscheiden de Santeon laboratoria zich als landelijk opererend laboratoriumnetwerk, met behoud van de regionale samenwerking.

De Santeon laboratoriumgroep bestaat uit de klinisch chemische laboratoria van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein/Utrecht, Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en Medisch Spectrum Twente in Enschede (Medlon BV). Het volledig klinisch chemisch spectrum tot op academisch niveau wordt aangeboden.

Delen: