Aanvragen

U kunt het thuisprikken alleen aanvragen via de huisarts of de specialist! Zij dienen een digitale aanvraag bij ons te doen. Komt de zorgverlener er niet uit dan kunnen zij contact met ons opnemen.

Trombosedienst

Voor alle vragen omtrent het thuisprikken voor de trombosedienst kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 088 463 3300.

Contact

Er wordt altijd een werkdag van tevoren contact opgenomen met u opgenomem wanneer wij een thuisprik verzoek van de zorgverlener hebben ontvangen. De contactgegevens die wij gebruiken komen uit het MST of ZGT. Deze kunnen wij helaas niet aanpassen. Mocht er toch liever op een ander telefoonnummer contact worden gezocht moet dit worden aangepast bij de receptie van het ziekenhuis. De manier waarop er contact wordt opgenomen is afhankelijk van de situatie: 

  • U wordt altijd door ons gebeld wanneer u nuchter moet blijven of urine/feces moet inleveren. Dit doen wij 1 werkdag voordat wij bij u langskomen
  • Is er een mobiel telefoonnummer bekend in het ziekenhuis en hoeft u niet nuchter te blijven en ook geen urine in te leveren dan ontvangt u (of uw contactpersoon) een sms een avond voor de prikdag rond 18:00 uur. 
  • Wanneer er in het ziekenhuis systeem geen mobiel telefoonnummer bekend is bellen wij u ook een dag van tevoren op. Wij doen hiervoor drie contactpogingen met de telefoonnummers die bij ons bekend zijn.

Priktijden

We prikken patiënten nuchter aan huis van 08:00 - 10:30 uur aan huis. Deze nuchtere priktijd is gelijk aan de tijden op onze poli's en priklocaties. Wanneer u van uw arts niet nuchter hoeft te blijven voor de afname, dan wordt u tussen 08:00 - 15:00 uur aan huis geprikt.

Delen: