31 mei 2022

MEDLON EN SHO GAAN IN TWENTE SAMEN VERDER ALS UNILABS

Vanaf 1 juli 2022 gaan Medlon en SHO samenwerken onder de vlag van Unilabs Nederland. Dit betekent voor u dat u in Twente geen onderscheid meer hoeft te maken naar welke locatie u gaat voor uw bloedafname.

We hebben natuurlijk goed gekeken naar een goede verspreiding van alle locaties die we gezamenlijk hebben in Twente. Dit betekent dat we op sommige plekken onze locaties gaan uitbreiden en op sommige plekken in Twente een van de huidige locaties gaan sluiten. 

Verder maken we vanaf 1 juli gebruik van 1 gezamenlijk afsprakensysteem die vanuit de bestaande websites www.sho.nl en www.medlon.nl benadert kunnen worden. In het afsprakensysteem kunt u de dichtstbijzijnde locatie kiezen en een datum en tijd naar keuze. 

Op de locaties en onze website zult u vanaf 1 juli merken dat ook onze logo's langzamerhand worden omgezet naar het Unilabs-logo. Dat is ook te zien aan onze jassen die we dragen op onze prikroutes wanneer patiënten aan huis geprikt worden. Onze medewerkers zijn echter nog precies dezelfde en helpen u graag voort!

Delen: