4 januari 2021

Medlon verbetert thuisprik-service

Graag brengen wij u op de hoogte dat wij onze thuisprik-service gaan verbeteren door patiënten efficiënter in te delen op basis van een postcodetabel. Hierdoor kunnen we u meer duidelijkheid geven over wanneer uw patiënt thuis geprikt wordt. Bovendien zorgt deze nieuwe werkwijze voor minder fouten tijdens de routes en minder kans op herhaal verzoeken.

Wat verandert er voor u?
U krijgt meer planningsmogelijkheden in Zorgdomein en Zorgportaal en u hoeft de postcodetabel niet meer zelf te raadplegen. U kunt gewoon een datum kiezen en wij zorgen ervoor dat het volgens de postcodetabel wordt ingepland. Wij zorgen tevens voor een tool op onze website waarmee eenvoudig gecheckt kan worden wanneer we langskomen.

U kunt vanaf maandag 4 januari in Zorgdomein, Zorgportaal en de ziekenhuissystemen van MST en ZGT kiezen voor een van de volgende opties:

  • thuisafname op eerst volgende vrije prikmoment volgens de postcodetabel
  • thuisafname in de week van (niet huidige week, gepland middels postcode tabel)
  • thuisafname op de specifieke afnamedatum (uitsluitend bij MEDISCHE NOODZAAK)

Optie 1 kunt u tot 13.00 uur aanvragen voor een thuisafname als het eerstvolgende prikmoment valt op de volgende dag.

Optie 3 kunt u na 16.00 uur alleen nog telefonisch aanvragen via 088 – 463 3500 voor een thuisafname voor de volgende dag. Indien niet telefonisch gemeld wordt de thuisafname zo snel mogelijk gepland volgens de postcode tabel.

Wat verandert er voor uw patiënt?
Met de ingang van deze nieuwe werkwijze is er meer kans op dat uw patiënt door dezelfde medewerker wordt bezocht waardoor er een grotere vertrouwensband ontstaat en er meer kennis is over sleutel informatie. Bovendien houden wij door een betere planning meer tijd over om uw patiënt te informeren wanneer we langskomen.

Verder gaan wij de postcodetabel ook inzichtelijk maken op www.medlon.nl zodat uw patiënt ook zelf kan zien wanneer we in de buurt komen en hij of zij ons kan verwachten.

Heeft u nog vragen over bovenstaande, neemt u dan gerust contact op met een van onze accountmanagers, telefoon 088 - 463 3399, relatiebeheer@medlon.nl

Delen: