26 maart 2020

Bloedafname op afspraak voor patiënten met corona-klachten

Vanaf donderdag 26 maart is het mogelijk om op afspraak patiënten met klachten die passen bij het coronavirus te ontvangen in een speciaal ingerichte prikpost van Medlon. Deze is gerealiseerd op de eerste verdieping van locatie De Sluis, Aletta Jacobslaan 47 in Hengelo, in hetzelfde gebouw als waar de corona-spoedpost is gevestigd. Patiënten kunnen na doorverwijzing door hun huisarts op afspraak geprikt worden op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.30 en 15.30 uur. Wij breiden deze openingstijden uit naar gelang de vraag meer wordt.

Verder bieden wij een speciale thuisprikservice voor patiënten met klachten die passen bij het coronavirus. Voor het aanvragen van diagnostiek bij Medlon van alle patiënten met klachten die passen bij het coronavirus volgen huisartsen een triagebeleid om dit goed te kunnen organiseren.

In samenspraak met regionale crisisteams kijken we of de corona-thuisprikronde in de verdere regio voldoet en breiden we zo nodig uit met corona-prikposten om aan de vraag te kunnen voldoen.

Om onze patiënten en aanvragers goed te kunnen voorzien van actuele informatie adviseren wij onze website te raadplegen voor onze actuele openingstijden.

Delen: