19 mei 2020

Uitbreiding locaties bloedafname op afspraak

De reguliere zorg is weer gestart. Afgelopen weken hebben we gemerkt op onze locaties bloedafname dat er een toename van patiënten is. Om invulling te kunnen geven aan de 1,5 meter- samenleving gaan wij op onze locaties geleidelijk over naar bloedafname op afspraak. Dit betekent dat de locaties die gesloten waren ivm het coronavirus tzt weer openen alleen voor bloedafname op afspraak. Locaties die momenteel vrije inloop hanteren gaan geleidelijk over op alleen bloedafname op afspraak. 

Welke locatie van Medlon werkt al op afspraak?
In onze locatiezoeker kunt u eenvoudig zien welke prikpost op afspraak werkt, door de blauwe balk die verschijnt wanneer u op een locatie klikt in het kaartje:


Of wanneer u zoekt op plaatsnaam en geen openingstijden meer ziet verschijnen bij de betreffende locatie, maar wel een link om een afspraak te maken:


Afspraak maken

Op prikposten gaan wij alléén op afspraak werken. Op de poli’s bloedafname in de ziekenhuizen gaat bloedafname op afspraak vóór vrije inloop! Wij adviseren u om onze website te raadplegen om vooraf te kunnen zien waar we al op afspraak werken.

Op deze manier kan vooraf het aantal patiënten in de wachtkamer beperkt worden en daarmee de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden.

Coronaklachten?
Verder vragen wij u om niet naar een locatie van Medlon te komen wanneer u klachten heeft zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts. In dat geval dient u telefonisch contact op te nemen met uw arts om af te stemmen of de bloedafname kan worden uitgesteld.

Delen: