22 november 2019

Spam / phishingberichten Medlon in omloop


Er zijn op dit moment meerdere berichten in omloop via e-mail die NIET afkomstig zijn van Medlon. Veelal wordt hierin gezegd dat er prikposten sluiten. Open deze berichten niet en verwijder deze gelijk! Klik niet op de links, voer geen gegevens in. U voorkomt hiermee dat uw gegevens worden verspreid, verkocht en misbruikt. 

  • Wij raden U aan om altijd de afzender van de e-mail te checken. Officiële e-mails van Medlon herkent u aan de afzender met het mailadres, bijvoorbeeld info@medlon.nl, relatiebeheer@medlon.nl
  • In het bericht is een link opgenomen naar een website die niet van Medlon is. De officiële website van Medlon is www.medlon.nl.
  • Openingstijden en adreswijzigingen van onze bloedafnames communiceren wij alleen op onze eigen website, op posters, in medische rubrieken van huis-aan-huis bladen en in nieuwsbrieven naar onze eerste- en tweedelijns aanvragers. 

Twijfelt u over de echtheid van een e-mail neem dan contact met ons op. Op www.veiliginternetten.nl vindt u meer informatie over wat u kunt doen en laten om veilig te internetten.

Delen: